3 noiembrie 2008

Furtul

Ba am mai postat despre furt... dar uite se intampla din nou...
Cu un umeras flambat si 4 geci disparute ( pt domnu pruteanu, de fapt in memoria lui geace ) suntem din ce in ce mai subtil agonizati, ce naiba se intampla cu oamenii din jur, or fi fost cei care ii consideram apropiati, sau poate un vecin cu mana lunga, sau hei de ce nu un musafir de al vecinilor.
Tot ce stiu este ca politia a spus ca nu suntem noi atenti... asae nu suntem ... avem incredere, prea multa .
Voi face tot posibilul sa devin apropiat de cineva in sensul increderii si apoi il voi lasa cu ochii in soare. hei mi s-a intampalt mie ... am fost izbit i nacest cerc vicios ... trebuie sa sufere si altul, nu mai imi pasa, vreau sa vad cum curg siroaiele pe obrazul victimelor, vreau sa ii vad cu palmele zbarcite de lacrimile sarate pe care leau pisat in timp ce politia cauta cu disperare bunurile furate.
Daca tot exista criminali ( hoti etc ) e bine si o pedeapsa pe amsura, de ce sa scos pedeapsa capitala de ce nu se mai taie mainile pt cei care fura ( si sunt prinsi beineinteles ) , poate sunt eu ciudat da si sunt sigur ca voi starni comentarii impotriva, is intreb de genul nu ai furat si tu la viata ta ceva ce trebuia sa iti taie mainile, ba da am furat o ascutitoare si un ceas de la scoala si am amncat bataie de nu stiam pe unde sa scot camasa. astfel am aflat ca nu e ok sa furi dchiar daca o fi in folosul tau.
deci bataie sau disuctie orice numa sa inteleaga lumea ca u e bine sa furi... dar daca e deja la a enspea mie abatere ... OF WITH HIS/HERS HANDS...( head ) ce o fi nu cont... sa ne cumintim... nu numai romanii sunt pleava socitatii, scursura lumii. sunt destui la fel , numai ca noi suntem idiotii care suntem prinsi si nu facem nimic ni privinta asta, cel putin nu toti, orice e posibil si orice are o rezolvare.
No more love from Jefafa, only flaming eyes, fuck you all have a lovely day, enjoy u're salad

Un comentariu:

Andreea G. spunea...

Uite ce se intampla cand esti prea ospitalier... Imi pare rau, sincer. Foarte rau. Si poate chestia cu "off with their hands" e prea radicala, dar stii Mitul lui Gorgias... Cand un om are un inel care sa-l faca invizibil, incalca libertatea altuia, oricat de mare moralist s-ar considera el. Omul e nedrept prin natura. Depinde de noi cum ne pazim libertatea...