16 martie 2009

HOAX - ul si cei care asigura buna functionare

Hoax - traducere directa , inseaman pacaleala , o încercare de a induce în eroare audienţa pentru a constientiza sau accepta ca ceva este real, atunci când de fapt nu este, sau că ceva este adevărat, atunci când de fapt este fals.

Un „computer virus hoax” este un mesaj de e-mail fals ce avertizeaza destinatarul de un virus care exista(sau nu). Mesajul are de obicei efect in lanţ, sugerand primitorului transmiterea email-ului tuturor celor pe care ii cunosc.

Acum ca am clarificat "definitiile" ce vreau sa va spun ... feritiva sa mai innaintati mesaje primite care pretind ca te avertizeaza de unii virusi aparuti ... care descriu virusii in detaliu de la data fabricarii pana la cum va reactiona PC- ul tau in urma infectarii cu acel virus ...

Hoax-urile sunt de obicei inofensive şi nu fac nimic mai mult decât a deranja oamenii care ştiu că este o pacaleala sau o pierdere de timp pentru oameni care transmite mesajul.

Asadar ... participand in raspandirea acestor Hoax - uri asigurati anumite persoane o mare suma de bani, deoarece ei se folosesc de aceste hoas - uri si te pun sa le dai mai departe la cunoscuti astfel tu le asiguri pagini intregi de adrese de mail ... care mai apoi sunt vandute pe sume foarte mari companiilor de publicitate .


Si asa veti primi ,dupa o trecere a unui hoax prin casuta postala , dupa ce ati inaintat mesajul cu pricina la toti sau la majoritatea din lista , o gramada de spam - uri de la agentii de publicitate pe internet .


Va doresc o zi minunata in continuare si sper sa va ia foc casa la cei care trimit astpfel de mesaje .... That is all from me Jefafa ... brain candy for all u M F*****s

4 comentarii:

Andreea G. spunea...

"Va doresc o zi minunata in continuare si sper sa va ia foc casa la cei care trimit astpfel de mesaje ..." Hai, frate, c-ai dat-o cu ...-cuvant neptrovit pentru o domnisoara-.... in fasole la sfarsit. =)) Dexi rad cu lacrimi... :))

Andreea G. spunea...

A se observa ca nu vad ce tastezi de lacrimile provocate de ras. :))
nepotrivit* era acolosha.

Andreea G. spunea...

tastez*

=)))))

Anonim spunea...

ca deobicei, articol bun, constructiv. Gratz!!!

Marian