25 octombrie 2008

Onorabil


Ca de fiecare data cand merg la centru, nimeresc in trafic cu diverse persoane, unii mai vanjosi ca altii si mai altruisti prin faptul ca impart coate si alte alea cand intra in metrou. ha si eu acum voi face la fel numai ca atunci cand ies, si poate o sa car si o geanta mare la mine o tin in spate si sa ocupe cat mai mult loc cand ies sa ies cu tot cu vreo 5 care stau in usa si vor sa intre. mesaj pt cei care fac asta : " Ba sa va mut temelia, cum vreti voi sa intrati daca nu aveti loc, lasati oamenii sa iasa si apoi intrati." Va multumesc ca ascultati radio romania libera.
Mda, ce o fi asa mare graba nu stiu, da stiu Bucuresti e oras grabit , pe fuga, uite solutia "Pleaca mai devreme de acasa nabule!"
Sa poti cobora din metrou a devenit un chin, trebuie sa te ridici de pe scaun( asta in cazul in care ai loc) cu o statie inainte, si in tramvasi si troleu cam la fel pt ca varstnicii nu au altceva ce face toata ziua decat sa strabata Bucurestiul pt a merge la paita din celalat capat pt ca na e mai ieftin, mai se intanlesc cu alti varstnici ssi mai schimba o vorba etc.
Nu vreau sa rezolve primaria, vreau ca noi cei care facem aglomeratia asta sa ne civilizam, sa coboram pe o parte si sa urcam pe alta, sa fim atenti la CE ORA PLECAM DIN CASA, si multe altele .
That is all from me Jefafa, love u soon, hope u get the measels.

Niciun comentariu: