27 octombrie 2008

Neoficial


In cateva randuri exprim cateva ideei, sue sue sue , sue lo lume, yeah boy , sing that and let's get crazy...
Am terminat si cu asta, recent am fost, cred ca am fost defapt, nu stiu sigur, suspect la un jaf ( furt ), nu am fost gasit vinovat se pare nu erau amprentele mele la locul crimei. Ciudat pt ca eu lucrez acolo. :)) . au disparut cateva chestii de valoare daca esti gamer de consola . ps3 si un tv plasma ( cred ). Echipamentul de recreere al nostru. Urat din partea celor care au furat.
Dar am avut prilejul s ama simt ca un detectiv, au venit 3 politisti, 1 dimineata , uitase sa ia cu o zi inainte foitele cu amprentele prelevate, go figure doh, si 2 pe dupamasa sa ia seria obiectelor , pardon bunurilor furate. au pelcat multumiti, verdictul dat de ei au intrat pe geamul de la baie.
Nu pot descrie cum si unde se afla sediul firmei pt ca astfel ati veni toti si ati fura...nu ca acum ati putea cu 10 camere de supraveghere si sitem de alarma , nici la baie nu ma pot simti in siguranta fara sa fiu vazut pe cam.
Cum spuneam am analizat lungimea scarii puse pana la geam, peretele vopsit alb si nici o urma de scara de lemn. Sa spunem ca au iesit pe eam de baie cu cele furate , ei tv ul acela e greu si , si mai greu de manevrat , deci s-ar vedea urme de zgaraieturi pe perete sub greutate mare si zgaltaiala a scarii dar nu , ciuciu nici un semn nici peretele murdar, ok next ... gemul nu a fost fortat, termopan vidat cu gaz in interior ... geam intact si nu sunt semne de intrare prin efractie , concluzia cineva a avut cheia si a intrat apoi stricat geamul d epe dinauntru ;) si apoi pusa scara pe jos langa peretele cu geamul de baie sa para ca pe acol au intrat ... totusi au facut o mare greseala .. au lasat amprente ... au aprins becurile si au atins multe prin casa.
Acum nu urmeaa decat sa ii gasim ... ah ... nu putem face noi asta ... nu suntem in strainatate sa laum vaita in mainile noastre...
Si daca am fi, daca am gasi inaintea politistilor faptasii, pai ar fi cam nasol pt ei, sefu poarta pica pe ei deja si culmea nu ii cunosate :)). daca citesc aceste randuri ( ma bizui pe faptul ca blogul meu e citit de foarte multa lume :)) ) am sa ii rog sa nu aduca bunurile inapoi si sa sta cat ami ascunsi eventual sa cumpere acid sulfuric ca noi nu avem bani de dat pe prostii.
That is all from me Jefafa. y wish to send a message ot all the criminals out there, hope u drop dead, aspecialy those in the goverment ( the criminals i mean ) still love you , give it up cuz me wanna be in ya.

Un comentariu:

Andreea G. spunea...

Unde era el detectivo! ;) Pari dubios tare tu, daca te-au luat drept suspect.:))